Фото без описуПовідомлення про громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області на 2019-2027 роки, проєкту Плану заходів на 2024-2027 роки  з реалізації Стратегії розвитку

 Ланнівської територіальної громади до 2027 року

 

1. Повна назва документа державного планування:

Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області на 2019-2027 роки;

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Ланнівська сільська рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: Датою початку громадського обговорення  Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області на 2019-2027 роки є дата оприлюднення проєкту Стратегії розвитку Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області на 2019-2027 роки на офіційному веб-сайті Ланнівської сільської ради з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості – 02 січня 2024 року. Строк проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області на 2019-2027 роки – 30 днів (до 02 лютого 2024 року).

Інформація про початок громадського обговорення  Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області на 2019-2027 роки оприлюднюється на офіційному сайті Ланнівської сільської ради https://lannivska-gromada.gov.ua/ та на сторінці Facebook в соцмережі.

 

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Зауваження та пропозиції до проєкту Стратегії розвитку Ланнівської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2019-2027 роки громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати авторизований користувач на веб-порталі «Е-DEM Консультації з громадськістю» https://consult.e-dem.ua/ . Авторизація користувача відбувається з використанням ЕЦП, Bank ID або MobileID індивідуально на веб-порталі «Е-DEM Консультації з громадськістю» https://consult.e-dem.ua/ . Усі одержані протягом встановленого строку зауваження і пропозиції будуть обов’язково розглянуті. За результатами розгляду замовник врахує одержані зауваження або вмотивовано їх відхилить.

 

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): Спосіб участі громадськості - на веб-порталі «Е-DEM Консультації з громадськістю»  https://consult.e-dem.ua/.

 

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування: виконавчий комітет Ланнівської сільської ради (адреса: с-ще Ланна, вул. Миру, 9, Полтавський район, Полтавська область, 39541, lannarada @ukr.net).

 

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси  та строки подання зауважень і пропозицій: : виконавчий комітет Ланнівської сільської ради (адреса: с-ще Ланна, вул. Миру, 9, Полтавський район, Полтавська область, 39541, lannarada @ukr.net) з поміткою в назві листа: «До проєкту Стратегії»).

 

Зауваження та пропозиції до поєкту Стратегії розвитку Ланнівської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2019-2027 роки приймаються протягом 30 днів з дня їх оприлюднення (02 лютого 2023 року).

 

Пропозиції, що подаються, повинні містити обґрунтування з врахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення і триває до 02 лютого 2024 року включно.

Стратегія

Аналітика

План заходів