Фото без опису

 ЛАННІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

16 листопада  2023 року                          с-ще Ланна                          № 29/02-05

 

 

 Про скликання позачергової

 сорокової сесії восьмого скликання

 Ланнівської сільської ради

 

 

 

Керуючись п.2 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

І. СКЛИКАТИ засідання  позачергової сорок сесії восьмого скликання Ланнівської сільської ради 30 листопада  2023 року о 14:00 в приміщенні Ланнівського сільського будинку культури.

 

ІІ.  На порядок денний винести питання:

  1. Про затвердження актів обстеження.
  2. Про внесення змін до «Програми благоустрою населенних пунктів Ланнівської територіальної громади на 2023 рік».
  3.  Про внесення змін до «Програми водопостачання  та водовідведення на 2023 рік».
  4. Про внесення змін до «Програми соціально-економічного розвитку Ланнівської територіальної громади на 2023 рік».
  5. Про внесення змін до «Програми  земельної реформи по Ланнівській сільській раді на 2023 рік».
  6. Про внесення змін  до  «Програми соціального захисту населення Ланнівської  територіально громади на 2023 рік».
  7. Про внесення змін до «Програми утримання об’єктів спільного користування на 2023 рік».
  8. Про внесення змін до Комплексної Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Ланнівсьокї ОТГ на 2021-2025 роки».
  9. По внесення змін до «Програми підтримки Управління Служби безпеки України в Полтавській області на 2023 рік».
  10. Про внесення змін до «Програми охорони навколишнього природного середовища на території Ланнівської сільської ради на 2023 рік».
  11. Про затвердження «Програми фінансової підтримки Полтавської районної військової (державної) адміністрації Полтавської області на 2023 рік в умовах воєнного стану».
  12. Про внесення змін до показників бюджету Ланнівської сільської територіальної громади на 2023 рік.
  13. Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Ланнівської територіальної громади.
  14. Про  внесення змін до рішення десятої сесії восьмого скликання Ланнівської сільської ради від 30 червня 2021 року №1.
  15. Про внесення змін до рішення позачергової тридцять п’ятої сесії восьмого скликання Ланнівської сільської ради№14 від 07 липня 2023 року.
  16. Про  затвердження у новій редакції Переліку адміністративних послуг.
  17. Про затвердження Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Ланнівської сільської ради на 2023-2027 роки.
  18. Про затвердження переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах).
  19. Про продаж права оренди земельної ділянки з кадастровим номером 5321681002:02:001:0081 на конкурентних засадах (земельних торгах).
  20. Про продаж права оренди земельної  ділянки з кадастровим номером  5321683600:00:001:0647 на конкурентних засадах (земельних торгах) .
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з кадастровим номером №5321684901:01:001:0224.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з кадастровим номером №5321683600:00:001:0477.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації земельної ділянки.
  24. Про поділ земельної ділянки комунальної власності.
  25. Про виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, та передачу її в оренду гр. Кулишову Сергію Петровичу.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва та передачу в оренду гр. Савицькому Денису Олеговичу.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Заплаві Федору Олександровичу.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Камбулову Миколі Михайловичу.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність гр. Овсянник Наталії Миколаївні.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну сумісну власність гр. Свинаренко Андрію Олександровичу гр. Свинаренко Ользі Іванівні.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її  в оренду гр. Ночовній Ганні Володимирівні.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її  у власність гр. Старолату Руслану Олександровичу.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її  у власність гр. Старолату Руслану Олександровичу.
  35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ДП «Ліси України».
  36. Порядок розміщення тимчасових споруд та встановлення меж дії особистого сервітуту під тимчасовими спорудами для здійснення підприємницької діяльності.
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та їх режимоутворюючих об’єктів з метою встановлення меж водоохоронної зони та прибережної захисної смуги.

ІІІ. На пленарне засідання запросити депутатів Ланнівської сільської ради восьмого скликання, членів виконавчого комітету, керівників комунальних підприємств, старост, посадових осіб відповідальних за підготовку проектів рішень.

 

Сільський голова                                                         Костянтин УДОВИЧЕНКО