Із Полтавщини на Херсонщину передали чергову гуманітарну допомогу

Дата: 10.06.2023 21:23

Кількість переглядів: 10

  


Полтавська область продовжує допомагати Херсонщині. Гуманітарний вантаж за дорученням начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна відвіз його заступник Олексій Бруслик.

Фото без опису

Доставили 13 човнів, 12 мотопомп і рукави до них, мотори для човнів, рятувальні та страхові жилети, рятувальні кола, напівкомбінезони. Крім того, привезли повітропідігрівники, моторне мастило і бронежилети. І ще 20 тонн питної води.

Фото без опису


«Чергова допомога з Полтавщини вже прибула на Херсонщину. Оперативно з громадами, благодійниками, соціально відповідальним бізнесом зібрали й відправили необхідні речі. Дякую всім, хто долучився. Продовжуємо допомагати Херсонщині. Триває активний збір від громад для наступної відправки. Спільними зусиллями впораємося з усіма викликами», – зазначив Дмитро Лунін.

Фото без опису


Полтавщина й надалі відпрацьовуватиме актуальні потреби Херсонської області для подолання наслідків підриву Каховської ГЕС. На цьому наголосив Олексій Бруслик. 
«Нагальні потреби сьогодні для області – це вода та рятувальне спорядження. Тож ми працюємо виключно за тими вимогами, які нам ставить Херсонська ОВА. Є чітка комунікація, й ми намагатимемося задовольнити потреби згідно з нашими можливостями», – додав Олексій Бруслик. 

Фото без опису


Допомогу зібрали оперативно громади, благодійники та соціально відповідальний бізнес. Серед громад до збору долучилися Сергіївська, Котелевська, Опішнянська, Нехворощанська та Великорублівська ТГ.
Полтавська область і надалі допомагатиме Херсонщині.