Фото без описуПовідомлення про громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області до 2027 року, проєкту Плану заходів до 2027 року з реалізації Стратегії розвитку

 Ланнівської територіальної громади до 2027 року

 

 

 

1. Повна назва документа державного планування:

 

Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області до 2027 року;

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

 

Ланнівська сільська рада.

 

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

 

а) дата початку та строки здійснення процедури: Датою початку громадського обговорення  Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області до 2027 року є дата оприлюднення проєкту Стратегії розвитку Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області до 2027 року на офіційному веб-сайті Ланнівської сільської ради з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості – 02 січня 2024 року. Строк проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області до 2027 року – 30 днів (до 02 лютого 2024 року).

Інформація про початок громадського обговорення  Стратегія розвитку Ланнівської територіальної громади  Полтавського району Полтавської області до 2027 року оприлюднюється на офіційному сайті Ланнівської сільської ради https://lannivska-gromada.gov.ua/ та на сторінці Facebook в соцмережі.

 

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Зауваження та пропозиції до проєкту Стратегії розвитку Ланнівської територіальної громади Полтавського району Полтавської області до 2027 року громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати авторизований користувач на веб-порталі «Е-DEM Консультації з громадськістю» https://consult.e-dem.ua/ . Авторизація користувача відбувається з використанням ЕЦП, Bank ID або MobileID індивідуально на веб-порталі «Е-DEM Консультації з громадськістю» https://consult.e-dem.ua/ . Усі одержані протягом встановленого строку зауваження і пропозиції будуть обов’язково розглянуті. За результатами розгляду замовник врахує одержані зауваження або вмотивовано їх відхилить.

 

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): Спосіб участі громадськості - на веб-порталі «Е-DEM Консультації з громадськістю» https://consult.e-dem.ua/ .

 

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування: виконавчий комітет Ланнівської сільської ради (адреса: с-ще Ланна, вул. Миру, 9, Полтавський район, Полтавська область, 39541, lannarada @ukr.net).

 

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси  та строки подання зауважень і пропозицій: : виконавчий комітет Ланнівської сільської ради (адреса: с-ще Ланна, вул. Миру, 9, Полтавський район, Полтавська область, 39541, lannarada @ukr.net) з поміткою в назві листа: «До проєкту Стратегії»).

 

Зауваження та пропозиції до поєкту Стратегії розвитку Ланнівської територіальної громади Полтавського району Полтавської області до 2027 року приймаються протягом 30 днів з дня їх оприлюднення (02 лютого 2023 року).

 

Пропозиції, що подаються, повинні містити обґрунтування з врахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення і триває до 02 лютого 2024 року включно.