Фото без опису

13 квітня 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Ланнівської сільської ради , де більшістю голосів були прийняті такі рішення :

Протокол засідання виконавчого комітету  13.04.2022 року

1. Про затвердження "Програми створення та використання матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків на території Ланнівської сільської ради на час проведення військових дій"

2. Про затвердження програми підтримки підрозділів територіальної оборони на території Ланнівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

3. Про продовження виконання заходів сільської програми "Профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Ланнівської об"єднаної громади на 2022-2023 роки".

4. Про внесення змін до Комплексної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Ланнівської ОТГ на 2021-2025 роки"

5. Про внесення змін до "Програми  утримання об"єктів спільного користування на 2022 рік"

6. Про затвердження "Програми надання допомог громадянам , які залучені до оборонної роботи на 2022 рік"

7. Про схвалення проекту рішення "Про затвердження звіту " Про виконання бюджету сільської територіальної громади за І квартал 2022 року.

8. Про внесення змін до показників бюджету Ланнівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

9. Про затвердження переліку закладів освіти для розміщення внутрішньо переміщених осіб.

10. Про затвердження складу комісії  для здійснення приймання- передачі матеріальних цінностей для забезпечення діяльності добровольчого формування Ланнівської територіальної громади №1.

11. Про заходи по підготовці до Дня пам"яті і примирення та Дня перемоги.

12. Про декларування посадових осіб місцевого самоврядування.