Фото без опису

Шановні жителі Ланнівської громади, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!  Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державного свята, яке підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства.

День місцевого самоврядування - це свято всієї громади, людей з активною життєвою позицією, що намагаються всебічно допомагати й сприяти у вирішенні проблемних питань. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм, компетентність, відповідальність є гідним внеском у розбудову Ланнівської об"єднаної територіальної громади і держави в цілому. Нехай натхнення, оптимізм і стійкість духу в нелегкій повсякденній праці ніколи не залишають вас, а професійний досвід і розуміння своєї справи будуть і надалі вашими порадниками в усіх добрих  починаннях! 

Тож бажаємо всім міцного здоров’я, достатку та злагоди. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють соціально-економічному, культурному та духовному розвитку нашої громади.