ШаноФото без описувні жителі Ланнівської громади,

працівники і ветерани органів місцевого самоврядування,

депутати всіх рівнів!

 

Висловлюємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої громади.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державного свята, яке підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства.

У сучасному світі, де ми так багато говоримо про демократичне суспільство, місцеве самоврядування відіграє особливо важливу роль, адже воно дає можливість громадянам брати участь у вирішенні питань місцевого значення. В цей день ми бажаємо максимального взаєморозуміння між народом і владою, благополуччя і процвітання кожному населеному пункту нашої громади.

З нагоди професійного свята висловлюємо  вдячність  депутатському корпусу, Виконавчому комітету  Ланнівської сільської ради за  відповідальність,  компетентність, активну громадянську позицію у справі розбудови Ланнівської об’єднаної територіальної громади,   Від щирого серця бажаємо вам здоров`я, достатку і добробуту, миру і злагоди, витримки і віри.