18 лютого 2021 відбулося засідання виконавчого комітету Ланнівської сільської ради, де більшістю голосів присутніх членів виконавчого комітету прийнято наступні рішення :

Протокол засідання виконавчого комітету

1.Про створення постійно діючої комісії з виявлення та прийняття майна у комунальну власність.

2. Про призначення відповідальної особи за соціальне супроводження ДБСТ Заплави Федора Олександровича та Заплави Тетяни Володимирівни.

3. Про взяття на облік сім"ї , що опинилася в складних життєвих обставинах,та взяття її під соціальний супровід.

4.Про взяття на облік сім"ї , що опинилася в складних життєвих обставинах,та взяття її під соціальний супровід.

5. Про взяття на облік сім"ї , що опинилася в складних життєвих обставинах.

6. Вирішення питання щодо виховання малолітнього сина Юрко Ярослава Павловича.

7. Про надання згоди на отримання пільгового кредиту.

8. Про надання згоди на отримання пільгового кредиту.

9. Про проведення громадських робіт на території Ланнівської сільської ради.

10. Про затвердження Положення про Ланнівську ланку об"єднаної територіальної громади територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

11. Про затвердження положення та графіку особистого прийому громадян посадовими особами виконавчого комітету Ланнівської сільської ради.

12. Про затвердження заходів щодо підготовки до пропуску льодоходу , повені та паводків у 2021 році на території Ланнівської сільської ради.

13.Про призначення уповноваженої особи з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території Ланнівської територіальної громади.

14. Про схвалення проекту рішення "Про затвердження звіту "Про виконання бюджету сільської територіальної громади за 2020 рік."

15.Про схвалення проекту рішення "Про затвердження звіту "Про виконання сільського бюджету Верхньоланнівської сільської ради за 2020 рік."

16. Про схвалення проекту рішення "Про затвердження звіту "Про виконання сільського бюджету Климівської сільської ради за 2020 рік."

17. Про схвалення проекту рішення "Про затвердження звіту "Про виконання сільського бюджету Федорівської сільської ради за 2020 рік."

18. Розгляд адміністративних протоколів.

19. Про організацію цивільного захисту в Ланнівській раді.