Яскрава картинка на якій праворуч зображена щаслива родина, в якій з’явилося двоє діток, дівчинка іде за руку з татом, а хлопчик біжить ліворуч від мами . Зліва знаходиться напис «Вітаємо з Днем усиновлення!»

З Днем усиновлення

17 вересня в Україні відзначали День усиновленняякий співпав з великим православним святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії.

Усиновленняце особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини.

Усиновити дитину-сироту, полюбити, виховати і виростити, як рідну - це життєвий подвиг. Батьки-усиновлювачі вселяють в дитячі душі і серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним.

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, батькам-вихователям! Щиро Вас вітаємо, хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти, хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Хай в Україні будуть лише щасливі діти!!!