Фото без описуЯрмарок вакансій онлайн!

Робота займає значне місце в житті кожної людини. Починаючи з лютого 2022 року життя кожного українця і українки зазнало невиправних та прикрих змін, не виключенням стала й сфера праці. Тисячі українців втратили роботу з різних причин. Перед багатьма постала необхідність починати свій кар’єрний шлях з нуля, а роботодавці стикаються з нестачею кадрів, необхідністю перепрофілювання чи релокації бізнесу та пошуком нових працівників.

 

Для того, щоб допомогти українцям знайти роботу, а підприємствам закрити потребу в якісних та кваліфікованих кадрах, Маріупольська Спілка Молоді за підтримки Міжнародної організації з міграції та Державної служби зайнятості оголошує реєстрацію на «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!»

Онлайн Ярмарок – це можливість для українців отримати роботу, ознайомитися з актуальними вакансіями, які будуть затребувані в найближчі роки, а для роботодавців - знайти вмотивованих і кваліфікованих працівників.

Кожен учасник і учасниця Ярмарку зможуть:

-познайомитися з провідними роботодавцями нашої країни, від IT галузі до технічних спеціальностей;

-пройти співбесіду з українськими роботодавцями, отримати можливість працевлаштуватися та покращити своє фінансове становище;

-познайомитися з іноземними роботодавцями та, навіть, пройти співбесіду в іноземній компанії;

-дізнатися про актуальні тенденції на ринку праці та затребувані вакансії сьогодні і у майбутньому;

-отримати дієві інструменти ефективного проходження онлайн співбесіди та складання сучасного резюме.

У заході будуть брати участь провідні роботодавці з наступних галузей:

  • ІТ та комунікацій;

  • обслуговування і технічних напрямків;

  • онлайн бізнесу в міжнародних компаніях.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у Ярмарку 30 серпня 2023 року, яка відбудеться на платформі ZOOM з 11:00 до 14:00.

 

Довідково: захід здійснюється в рамках програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» реалізується ГО «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Державної служби зайнятості в межах проєкту Міжнародної організації з міграції за фінансової допомоги Уряду Японії.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3q57hVn