Фото без опису

 

Оголошується конкурс творчих робіт для школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ»

Полтавський державний аграрний університет та Асоціація «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» оголошують прийом матеріалів на V конкурс творчих робіт школярів та юнацтва "ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ"

До участі в конкурсі запрошуються здобувачі повної загальної середньої освіти, професійно-технічної, позашкільної та передвищої освіти.

Конкурс передбачає можливість участі як окремих авторів, так і авторських колективів. На конкурс подаються роботи, виконані у вигляді опису проєкту розвитку громади (населеного пункту) або її частини – школи, лікарні, зони відпочинку, туристичного центру, басейну, ботанічного саду, дороги, мосту; організації дозвілля, свята, фестивалю, спортивних змагань, художнього конкурсу; прибирання сміття, очищення водойми, насадження лісу; оздоблення території (клумби, розарії, фонтани, скульптури); будівництва і реставрації публічних споруд (шкіл, бібліотек, будинків культури, музеїв, церков); застосування цифрових технологій у житті громади (навчання, конкурси, громадські обговорення, консультування, інформування) тощо.Виклики, з якими зіштовхнулися громади України під час війни, змушують по-іншому оцінити рівень їхньої безпеки та технічного забезпечення, що може відобразитись у проєктах.

Робота виконується у формі пояснювальної записки обсягом до 15 сторінок (формат А4) з використанням прийомів візуалізації (схем, малюнків, фотографій). До неї додається реєстраційна картка (див. Положення про конкурс).

Електронний варіант конкурсної роботи надсилається в Полтавський державний аграрний університет (на кафедру публічного управління та адміністрування) до 22 листопада 2022 року на електронну адресу: pua@pdaa.edu.ua

Робота також може бути подана в друкованому вигляді до Полтавського державного аграрного університету (вул. Сковороди, 1/3, навчальний корпус 4, кімната 494) до 22 листопада 2022 року.

Конкурс проводиться в м. Полтава поетапно:

  • І етап – відбірковий (заочний) – до 22 листопада 2022 року;
  • ІІ етап – фінальний – до 8 грудня 2022 року. 

Список учасників, запрошених до участі у ІІ етапі конкурсу, оприлюднюється на сайті Полтавського державного аграрного університету не пізніше 26 листопада 2022 року. На ІІ етапі конкурсу фіналісти мають презентувати конкурсну роботу (проєкт) перед членами журі у синхронному режимі через платформу Google Meet. Журі конкурсу визначає переможців (I, II, III місця) окремо в категоріях «Індивідуальна діяльність» та «Колективна діяльність». Переможці отримають нагороди.

Для довідок: (095) 305-20-88;

(0532) 56-00-56.

Положення про конкурс