Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Ланнівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Ланнівської сільської територіальної громади Карлівського району Полтавській області на 2022 рік».

 

 

З метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення Ланнівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Ланнівської сільської територіальної громади Карлівського району Полтавської області на 2022 рік».

 

Проект рішення Ланнівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Ланнівської сільської територіальної громади Карлівського району Полтавської області на 2022 рік» оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Ланнівської сільської ради.

 

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення Ланнівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Ланнівської сільської територіальної громади Карлівського району Полтавської області на 2022 рік»  становить один місяць з дня їх оприлюднення.

 

Пропозиції та зауваження до проекту зазначеного проекту рішення прийматимуться:

  • поштою на адресу – 39541, Полтавська обл., Карлівський район, с. Ланна, вул. Миру, буд. 9;