Фото без опису                                       ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ОРДЕНІВ «ЗА МУЖНІСТЬ» ІІІ СТУПЕНЯ РОДИНАМ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ-ЗЕМЛЯКІВ.

Найдьонов Анатолій Володимирович та Швець Ігор Валерійович нагороджені посмертно.

 

Разом із сільським головою Костянтин Удовиченко та представниками Карлівський Ртцк Та Сп вручили "Ордени за мужність ІІІ ступеня" родинам захисників, які віддали своє життя боронячи Україну від російських загарбників.

 

Фото без опису Найдьонов Анатолій Володимирович

Народився 02.12.1980 року народження с.Верхня Ланна Полтавської області.

Навчався в Верхньоланнівській загальноосвітній школі .

В липні 2022 року був прийнятий на військову службу. Разом з бойовими побратимами мужньо виконував військовий обов'язок , захищаючи свободу і незалежність України.

Героїчно загинув при виконанні військового обов’язку 25.01.2023 року внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Красна Гора Донецької області.

У нього залишились мати, дружина і син ...

Похований у с.Верхня Ланна Полтавської області.

 

Фото без описуШвець Ігор Валерійович

 Ігор народився в селі Федорівка Полтавської області в 1994 році, навчався в Федорівській загальноосвітній школі .

Він був юнаком, який умів йти вперед до поставленої перед собою мети. Доля була нелегкою…Навчання у Карлівському училищі, пізніше в навчальному закладі Харкова, важка робота на будівельних харківських майданчиках, також за кордоном, гартували юнака. Тяжкою працею хотів у житті чогось досягти, встати на ноги, забезпечити свою родину, бути для них надійною опорою. Але все перекреслила страшна війна…

У грудні 2022 року Ігор  вступив до лав Збройних Сил України .

  Ігор Валерійович Швець, стрілець-снайпер 1 відділення 3-го аеромобільно-десантного взводу ,  виявивши стійкість і мужність під час виконання бойового завдання за призначенням отримав тяжке поранення .

Серце Героя зупинилося 12 березня 2023 року.

У нього залишилися дружина, син, мама …

Похований у селі Федорівка Полтавської області.

 

Вшанували їхнє ім’я покладанням квіті на "Алеї Слави".

Схиляємо голови перед світлою пам'яттю наших Героїв.