ВІДКРИТІ ТОРГИ

Щодо проведення процедури відкритих торгів на закупівлю послуг за предметом

послуги з транспортного перевезення жителів Ланнівської громади на 2024 рік

згідно коду ДК 021:2015– 60140000-1 - Нерегулярні пасажирські перевезення

відповідно до підпункт 1 пункту 4 Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710

« Про ефективне використання державних коштів»

 

Предмет закупівлі : за ДК 021:2015– 60140000-1 - Нерегулярні пасажирські перевезення 

(послуги з транспортного перевезення жителів Ланнівської громади на 2024 рік )

  1. Індифікатор закупівлі UA-2023-02-13-015094-a

  2. Обгронтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Послуги з транспортного перевезення жителів Ланнівської громади на 2024 рік. Перевезення пасажирів за маршрутом в прямому та зворотньому напрямку з с.Нижня Ланна до  м. Карлівка загальною протяжністю маршруту в прямому та зворотньому напрямку 48 км (с. Нижня Ланна→ с.Котлярівка → с.Редути→ с.Верхня Ланна → м.Карлівка  та зворотньому напрямку ) о 7 год.00 хв; 12год. 30хв.Автобус  повинен здійснювати рейс  один раз  на  тиждень (понеділок).Субота, Неділя вихідний.Перевезення пасажирів за маршрутом в прямому та зворотньому напрямку з с.Климівка  до м. Карлівка загальною протяжністю маршруту в прямому та зворотньому напрямку 32км (с.Климівка  → с.Федорівка→ м.Карлівка та зворотньому напрямку). Автобус  повинен здійснювати рейси двічі протягом  тижня  (вівторок, четверг) о 7 год.00 хв; 12год. 30хв.Субота, Неділя вихідний. Перевезення пасажирів за маршрутом в прямому та зворотньому напрямку з с-ще Ланна до м. Карлівка загальною протяжністю маршруту в прямому та зворотньому напрямку 40 км (с-ще Ланна → с.Нижня Ланна → м.Карлівка та зворотньому напрямку). Автобус  повинен здійснювати рейс один раз  на  тиждень  ( середа) о 7 год.00 хв; 12год. 30хв.Субота, Неділя вихідний. Перевезення пасажирів за маршрутом в прямому та зворотньому напрямку з с.Чалівка до м.Карлівка загальною протяжністю маршруту в прямому та зворотньому напрямку 64 км (с.Чалівка → с.Коржиха → с.Львівське→ с.Ланна → м. Карлівка та зворотньому напрямку).Автобус  повинен здійснювати рейс один раз  на  тиждень  (п’ятниця) о 7 год.00 хв; 12год. 30хв.Субота, Неділя вихідний.Учасник зобов′язується.

Технічні вимоги до автобусів:

- кількість місць, зазначених в свідоцтві про реєстрацію має бути не менше ніж 14 місць.

- автобуси повинні бути обладнанні автономним опаленням для обігріву салону в холодну пору року.

- технічний стан повинен забезпечувати безпечні поїздки, зручні та якісні послуги.

Учасник забезпечує:

Забезпечення Замовнику своєчасної подачі автобусів та доставки пасажирів в обумовлений час і місце, згідно вказаного маршруту узгодженого сторонами, листа-замовлення або факсограми.

Забезпечення водіїв дорожньою та транспортною документацією, проведення інструктажів з Правил Дорожнього руху України та безпеки руху.

Забезпечення проведення контролю стану здоров'я водіїв.

Учасник відповідає за одержання будь-яких та всіх необхідних дозволів, ліцензій, сертифікатів (у тому числі експортних та імпортних) на транспортні послуги, запропоновані на торги та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів, ліцензій, сертифікатів.

Виконавець за власний рахунок здійснює всі витрати на утримання водія.

Виконавець проводить ремонт та заміну автозапчастин автомобілю за власний рахунок.

Виконавець несе всі витрати, які пов'язані з оплатою послуг по збереженню автомобілів у справному стані.

У вартість послуг включаються всі витрати на утримання автомобіля, придбання паливно-мастильних матеріалів, запасних частин, а також інші витрати, що можуть виникнути та безпосередньо пов'язані з предметом закупівлі.

Сервісне обслуговування автомобілів Виконавець проводить згідно з технічними вимогами та кількістю пробігу.

На кожен автомобільний транспортний засіб Виконавець повинен мати:

-свідоцтво про реєстрацію власного транспортного засобу, або тимчасовий реєстраційний талон на орендований транспортний засіб.

4.Обгрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі: 

-Для розрахунку очікуваної вартості використовувались  ціни попередніх власних закупівель замовника (укладених договорів) , так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель "Prozorro".

5.Очікувана вартість  предмета закупівлі становить: 720 000 грн., 00 коп. з ПДВ