Фото без описуЛАННІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

           Позачергова  сорокова   сесія восьмого скликання

 РІШЕННЯ

 

30 листопада  2023  року                   с-ще Ланна                                              №14   

 

 

 

Про внесення змін до рішення десятої сесії восьмого скликання

Ланнівської сільської ради від 30 червня 2021 року  №1

 

   З метою забезпечення реалізації права громадян на звернення до Ланнівської сільської ради  та її виконавчих органів із застосуванням інформаційно- комунікаційних технологій, на виконання статей 40 та 140 Конституції України і статті 231 Закону України «Про звернення громадян», керуючись статтями 25,26,59,73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   сільська  рада

 

ВИРІШИЛА: 

 

1.Внести зміни до рішення десятої сесії восьмого скликання Ланнівської сільської ради від 30 червня 2021 року №1 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції адресованої Ланнівській сільській раді», а саме:

Пункт 3.1. викласти в новій редакції :

3.1. Провести налаштування та розмістити банер або посилання на модуль «Електронні петиції» на офіційному веб-сайті Ланнівської сільської ради (https://lannivska-gromada.gov.ua/).

2. Внести зміни до Порядку розгляду електронної петиції адресованої Ланнівській сільській раді, а саме:

Пункт 5 викласти в новій редакції:

5. Ланнівська сільська рада визнає офіційний веб-сайт Ланнівської сільської ради (https://lannivska-gromada.gov.ua)  та платформу електронної демократії « E-DEM» (https://e-dem.ua ) веб-сайтом для цілей звернення громадян України з електронними петиціями до Ланнівської сільської ради чи її виконавчих органів.

Громадяни можуть звертатися з Петиціями до Ланнівської сільської ради та її виконавчим органам:

- через офіційний веб-сайт Ланнівської сільської ради «Ланнівська сільська громада».

-  через платформу електронної демократії « E-DEM»

Пункт 7 викласти в новій редакції :

7. Електронна петиція подається в електронній формі, для чого автор (ініціатор) Петиції авторизується та заповнює спеціальну форму на веб-сайті «Ланнівська сільська громада» (https://lannivska-gromada.gov.ua/) або через платформу електронної демократії « E-DEM» (https://e-dem.ua )

Пункт 11 викласти в новій редакції:

11. Електронна петиція, адресована до Ланнівської сільської ради чи її виконавчих органів, подається ініціатором через:

- веб портал-платформу електронної демократії « E-DEM» (https://e-dem.ua ), «Створити петицію».

-офіційний веб-сайт Ланнівської сільської ради(https://lannivska-gromada.gov.ua/) шляхом розміщення тексту петиції у розділі «Електронні петиції» , модуль «Створити петицію»

Пункт 12 викласти в новій редакції:

 12. Для подання електронної петиції, яка адресована Ланнівській сільській раді та її виконавчим органам , ініціатору необхідно пройти реєстрацію на платформі електронної демократії « E-DEM» (https://e-dem.ua ) чи на офіційному веб-сайті Ланнівської сільської ради (https://lannivska-gromada.gov.ua/).

Пункт 14 викласти в новій редакції:

14. Дата оприлюднення Петиції на платформі електронної демократії   «E-DEM» (https://e-dem.ua ) чи офіційному веб-сайті  Ланнівської сільської ради (https://lannivska-gromada.gov.ua/)  є датою початку збору підписів на її підтримку.

Пункт 17 викласти в новій редакції:

17. Громадянин, який має зареєстроване місце проживання на території  Ланнівської сільської ради територіальної громади, може підтримати Петицію шляхом реєстрації на на платформі електронної демократії « E-DEM» (https://e-dem.ua )  або на офіційному веб-сайті Ланнівської сільської ради (https://lannivska-gromada.gov.ua/) та активації позначки «Підтримую» під обраною ним Петицією.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку (голова комісії - Леонід ШУМОВ).

         

Сільський голова                                                          Костянтин УДОВИЧЕНКО