Шановні пані та панове!

Обсяг питань, якими може і повинна займатися територіальна громада, регулюються нормами чинного законодавства. Серед них найважливішою є турбота про покращення умов життя у громаді, в тому числі підвищення якості послуг, що надаються жителям.

Анкета, яку Вам адресовано, дозволить органу місцевого самоврядування ознайомитись з поглядами і думками жителів нашої територіальної громади. Ми віримо, що отримані таким чином знання дозволять раді та іншим установам громади вдосконалювати громадські послуги і нададуть можливість планувати розвиток нашої спільноти.

Участь в опитуванні є добровільною. Ви можете відмовитися від відповідей на деякі запитання. У цьому випадку, будь ласка, просто пропустіть ці питання, на які з будь-яких причин не хочете відповідати.

Анкета повністю анонімна - Ваші відповіді на питання є конфіденційними. Вся отримана інформація буде використовуватися виключно для формування узагальнених висновків. Жодним чином заповнена Вами анкета не буде доступною для широкого загалу. Після заповнення анкети, будь ласка, поверніть її особі, яка Вам її дала. За посередництвом цієї особи анкета потрапить до команди, яка відповідає за опрацювання результатів дослідження. Члени цієї команди зобов'язані зберігати службову таємницю, пов'язану з проведенням дослідження.

Заздалегідь дякуємо за Ваші час і зусилля, присвячені заповненню анкети. Віримо, що питання анкети виявляться для вас цікавими.

Результати дослідження будуть оприлюднені.

З повагою,

Костянтин Удовиченко

 

- для мешканців: https://forms.gle/6X3bVFWbYcBmZA3fA

- для бізнесу: https://forms.gle/Am8745LWN1kdp6LA6