Щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб!

Станом на 15.05.2023 року в єдиній інформаційно-аналітичній системі Державної служби зайнятості по Полтавській області налічується близько 1,7 тис.вакансій.

Інформація про кадрові потреби роботодавців відображена на веб-сайті Державної служби зайнятості “Єдине соціальне середовище зайнятості” (https://www.dcz.gov.ua). Цей проект об’єднує вакансії Державної служби зайнятості та шести провідних українських сайтів із пошуку роботи: Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PitBir, grc.ua, Jooble. На порталі Ви матимете змогу знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі чи напрямку, очікуваного рівня зарплати. Нові вакансії з’являються на порталі в режимі реального часу та є максимально актуальними.

Крім того, внутрішньо переміщені особи також можуть користуватися Telegram-каналами “Робота зараз: Державна служба зайнятості” за посиланням https://t.me/worknowdsz, “ВАКАНСІЇ КРЕМЕНЧУК” – https://t.me/work_kremen“ та “Робота Полтава ЦЗ” - https://t.me/Polt_robota, де щоденно розміщуються актуальні вакансії.