Шановні мешканці Ланнівської громади!

Цифровізація країни несе позитивні зміни в усіх сферах життя –  від освіти та медицини до науки та бізнесу. Успішно цифровізувати країну неможливо без цифрової грамотності  населення. Користуватися смартфоном чи ноутбуком і мати доступ до інтернету – недостатньо для оволодіння цифровою грамотністю. Здатність ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології у роботі та навчанні, в професійному та особистісному розвитку – ось що таке цифрова грамотність.

Навчання українців цифрової грамотності є одним з пріоритетних завдань Уряду України. Рекомендуємо долучитися до проєктів  Міністерства цифрової трансформації, а саме онлайн платформи Дія. Цифрова освіта http://osvita.diia.gov.ua/ (для вcього населення) та Всеукраїнська Школа Онлайн  http://lms.e-school.net.ua (для вчителів та школярів).

Рекомендовані освітні серіали:

Інформаційні матеріали з цифрової грамотності також можна знайти за посиланням: https://library.sumdu.edu.ua/uk/biblioteka/library-projects/tsyfrova-osvita/informatsiini-materialy-z-tsyfrovoi-hramotnosti.html