Сьогодні 6 березня 2022 року біля приміщення Ланнівської ЗОШ відбулись збори мешканців громади з питання зібрання підписів щодо закриття неба над Україною на тлі російської агресії , що почалась 24 лютого 2022 року. Текст звернення приведений нижче. Було зібрано 538 підписів від мешканців громади та біженців з місць де відбуваються військові дії.

Президентові США

Президентові Франції

Канцлеру Німеччини

Прем’єр-міністру Великобританії

Генеральному Секретареві НАТО

Урядам та парламентам країн-членів НАТО

 Послам та дипломатичному корпусу усіх держав НАТО

 

До Вас звертаються мешканці Ланнівської сільської територіальної громади Полтавського району Полтавської області

Сьогодні одинадцятий день війни, яка принесла багато горя на нашу Україну. Українська нація мужньо веде боротьбу проти російського загарбника. Бліцкриг, на який в Україні розраховував Володимир Путін, не відбувся. Росія наштовхнулась на запеклий опір українського народу. Російських агресорів зустрічають вогнем  не лише українська армія, а й пересічні громадяни. Наші ЗСУ завдають нищівного удару ворогу на землі та в повітрі, змушують агресора відступати із значними втратами. У безсильній люті московський агресор вдається до варварських бомбардувань українських міст, сіл, знищуються  ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та ракет. Путін знищує цивільне населення України, серед якого багато дітей.

Президент України Володимир Зеленський  звертався до  країн-членів  НАТО із проханням закрити над Україною повітряний простір від ворожих літаків та ракет. Органи місцевого самоврядування не стоять осторонь цієї проблеми. Депутатським корпусом Ланнівської сільської ради  надіслано звернення до країн-членів НАТО з проханням підтримати звернення Президента України Володимира Зеленського щодо закриття неба над Україною.

Ми - єдині, ми -  непереможні, нас багато.

Тому, як представник місцевої влади, звертаюся до Вас з проханням підтримати нашого Президента Володимира Зеленського, захистити увесь український народ від  російського загарбника, повернути мир та спокій на нашу землю, шляхом збору підписів під зверненням до країн-членів НАТО з проханням закриття неба над Україною.

Слава Україні, смерть ворогам!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису

 

Фото без опису